میدونم همتون چیکن استراگانف یا گانوف بلدین ولى فوت کوزه گریش ادویه هاشه که پایین تر نوشتم🤤

موادى که میخوایم ایناس 👇
کره ۵۰ تا ۷۰ گرم🧈
پیاز ۲ عدد متوسط🧅
قارچ 🍄
سیر ۳ حبه درشت 🧄
سینه مرغ ۱ عددکامل 🥩
شیر پرچرب ۱لیوان🥛
خامه صبحانه ۳ق سرپر🥣
آرد سفید ۱ ق غ 🥄
سیب زمینى ۲ عدد 🥔
روغن سرخ کردنى به مقدار لازم
و میرسیم به فوت کوزه گرى یعنى ادویه جان ها که من عااااشق بازى با ادویه هام👩🏻‍🍳
پودر کارى ۱ ق غ
پودر پاپریکا ، فلفل سیاه ۱ ق چ
گرام ماسالا نصف ق چ
جوز هندى نصف ق چ
نمک ۱ ق چ
🟣🟣نکات کلیدى چیکن استراگانف 👇👇
۱️⃣شیر و خامه هم دماى محیط باشن و اول خامه را تو شیر حل کنید بعد اضافه کنید.
۲️⃣من چون دوس داشتم سیب زمینیم چیپسى باشه رنده کردم ولى با رنده آلمانى قشنگ تره یا حتى اگه حالشو نداشتین میتونین از چیپس آماده استفاده کنید.
۳️⃣براى تفت دادن پیاز کره را با کمى روغن داغ کنید چون کره بر اثر حرارت بالا میسوزه.
۴️⃣اولش که شیر رو اضافه میکنین خیلى مایع شل میشه ولى به تدریج چون ارد داره داخلش غلیظ میشه و بهتره که بالا سرش باشین تا ته نگیره.

زمان تقریبى آماده سازى مواد : ۳۰ دقیقه
زمان تفت دادن پیاز : ۵ دقیقه
زمان تفت دادن مرغ و قارچ : ۱۵ دقیقه
زمان غلیظ شدن سس : ۳۰ دقیقه
اینایى که بالا نوشتم همش تقریبیه .
هوف دستم درد گرفت ✋🏻
درست کنید و حالشو ببرید🤗

منبع: @missfooddiary