مواد لازم:
۸۰۰ گرم فیله مرغ
۲۰۰ گرم قارچ
۱ عدد پیاز 
۱۵۰ میلی لیتر خامه(با مخلوط شیر و خامه)
۲ عدد تخم مرغ

۱۰۰ گرم آرد
۱۵۰ گرم پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا دودی، ریحان خشک
روغن – برای سرخ کردن
منبع: ashpaziy_khalagh 
طرز تهیه:
قارچ ها را با حرارت بالا تفت دهید بعد پیاز و نمک و فلفل را اضافه کرده و در آخر خامه یا مخلوط شیر و‌ خامه‌ را اضافه کرده و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید،فیله مرغ را نازک برش بزنید و با ادویه مزه دار کنید،سپس هر تکه را در آرد و سپس در تخم مرغ بغلتانید و دو طرف آن را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود،سپس فیله های سرخ شده را کف سینی فر قرار دهید و روی آن ها ملات قارچ خامه ای بریزید  بعد پنیر رنده  بپاشید و سینی را در فر از قبل گرم شده با دما ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا روی پنیر برشته شود،نوش جان