این طعم لازانیارو من خیلی دوست دارم درسته اصلش با گوشته اما دوستانی که مثل من عاشق سوسیس کالباس هستن حتما امتحان کنید طعم بی نظیری داره

مواد لازم برای ۳نفر:
لازانیا ۲۰۰ گرم
سوسیس ۲۵۰ گرم 
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم 
پنیر گودا ۳ ورق 
فلفل دلمه ۱ عدد
هویج ۲ عدد 
قارچ ۳۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
آبلیمو ۱ ق چ 
آرد ۱ ق غ
شیر ۲ لیوان 
جوز هندی خیلی کم
آویشن نصف ق چ 
فلفل سیاه نصف ق چ
نمک ۱ ق چ 
پاپریکا نصف ق‌چ 
فلفل قرمز نصف ق چ
پودر سیر نصف ق چ
پودر پیاز نصف ق چ 
اورگانو نصف ق چ
پول بیبر نصف ق چ 
.
.
طرز تهیه:
ابتدا قارچهارو خرد میکنیم و با حرارت بالا با ۵۰ گرم کره،کمی آبلیمو و پودر سیر تفت میدیم تا کمی سبک بشه.
سپس بقیه موادی که نگینی خرد کردیمرو بهش اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم تا رنگ مواد عوض بشه.

نکته!
هویج باید رنده درشت بشه
ادویه هایی که داخل کپشن نوشتم رواضافه میکنیم و هم میزنیم و میزاریم کنار تا موادمون کمی سرد بشه.
داخل تابه ۵۰ گرم کره 🧈رو با آرد تفت میدیم بوی خامی آرد که رفت بهش آروم آروم شیر 🥛رو اضافه میکنیم.
بعد از اینکه غلیظ شد بهش پنیر گودا🧀جوز هندی و فلفل سیاه🌶 رو اضافه میکنیم.
لازانیاهارو داخل آب جوش با کمی روغن و نمک حدود ۸ دقیقه میزاریم تا بپزه.
داخل ظرف فر ابتدا کف ظرف سس بشامل میریزیم و بعد لایه اول رو میزاریم روش پنیر پیتزا میریزیم و بقیه مواد رو میریزیم روش.

نکته
روی هر لایه به جز لایه اول فقط و فقط سس بشامل بزنید پنیر پیتزا زیاد طعم لازانیارو خراب میکنه.
لایه یکی مانده به آخر که چیده شد روش پنیر گودا میچینیم و لایه آخر رو میزاریم و روش کامل سس بشامل میریزیم و هر چقدر دوست دارید پنیر بریزید.
حدود ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ یا حدود ۲۰ دقیقه در دمای ۲۴۰ درجه میزاریم تا کامل بپزه و پنیر روش برشته بشه
نوش جان 

منبع: alborzpazz