لبو بازاری و لبوهایی که از دکه‌ و چرخ دستی‌های کنار خیابون میگیریم چرا اینقدر خوشرنگ و جذابن؟ میدونین؟! البته چه سوالیه؟! اگه تا حالا نمیدونستین هم حتما با دیدن این ویدیو متوجه شدین دیگه
فقط من چند تا نکته در مورد لبو بگم؟ اول اینکه پوست لبو ها رو تا آخر پخت نگیرین تا رنگشون رو بیشتر حفظ کنن. بسته به جنس لبو بین دو تا سه ساعت هم طول میکشه تا لبوهاتون قشنگ پخته بشن.
من پیشنهاد میکنم هم یه دونه نبات و هم دو قاشق شکر به آب لبو اضافه کنین تا هم طبعش متعادل بشه و هم شربت غلیظ‌تر و لذیذتری داشته باشین
موقع خرید لبو هم به این نکته توجه کنین که اگه لبوهای گرد رو انتخاب کنین بهتره.
دیگه همین! فکر کنم صفر تا صد خرید، تا پخت لبو رو کامل بهتون گفتم.
پس درستش کنید و لذتشو ببرید

ویدئو از @mrchef.iran