طرز تهیه:
۱. یک بسته پودر ژله ۱/۳ لیوان آب رو کامل مخلوط میکنیم،
میذاریم روی بخار کتری تا ژله کامل حل بشه.
۲. بعد ۵ دقیقه میذاریم کنار تا کمی خنک بشه.
۳. بعد با دور تند همزن ۵ دقیقه میزنیم تا غلیظ بشه.
۴. کف و دیواره های ظرف مورد نظر رو چرب میکنیم و کامل پودر نارگیل میپاشیم.
۵. مواد رو میریزم و داخلش و دوباره روش نارگیل میپاشیم.
۶. توی یخچال دو تا سه ساعت بمونه تا خودشو بگیره.
۷. بعد هم با چاقوی چرب بُرش بزنید و نوش جان کنید.😋
⭐پودر ژله سلیقه ای هست، من از ژله آلبالو مارک فرمند استفاده کردم طعمش عالیه.
⭐میتونید دولایه و دو رنگ (یا بیشتر) درست کنید.
⭐به غلظت مواد دقت کنید، نه آبکیه نه خیلی زیادی سفت. ممکنه با همزنِ شما بیشتر یا کمتر از ۵ دقیقه طول بکشه تا به این غلظت برسه.
⭐توی بعضی از طعمهای ژله مثل هلو یا پرتقال، مارشملو کمی ترش میشه. اگر شیرین خواستین میتونین وقتی ژله داره روی بخار کتری حل میشه، یکی دو قاشق شکر بهش اضافه کنید تا حل بشه.
منبع: @best_pie_ever
مارشمالوی خانگی، هله هوله دلخواه کودکان
محصولات بخش فروشگاه