این مربای درجه یک گیلانی کاملا بدون شکر و ماده ی افزودنیه بسیار خونساز و مقویه و بهتون پیشنهاد میدم حتما یه بار هم که شده امتحانش کنید.
مواد لازم:
انگور بی دونه یک کیلو
گردو یک مشت
هل یک عدد
طرزتهیه:
این مربای گیلانی که تو قدیم خیلی درست کردنش رواج داشت و خیلی از قدیمی ها کنار غذاهاشون میل میکردن.
بعضی از قدیمی ها هم تو روغن این مربا رو سرخ میکردن و روش تخم مرغ نیمرو میکردن و به عنوان صبحونه میل میکردن،که خیلی مقوی و انرژی بخش بود.
توضیحات تو کلیپ کاملا مشخصه و اضافه کردن گردو و هل دلبخواهیه.این مربا شیره یا شربتی نداره و بسیار غلیظ درست میشه.
محصولات بخش فروشگاه
۲,۶۰۰,۰۰۰ تومان
۱۳,۱۷۵,۰۰۰ تومان
ویدئو ازsahebeh.khoshdel