من مواد و بر حسب یک کیلو براتون مینویسم دیگه خودتون میتونید نصف یا چند برابرش کنید
۱ کیلو هویج
۱کیلو شکر 
۱لیوان آب 
۱ق غ آبلیمو 
۲ق غ گلاب 

زعفران 
 نکته ها :
* بعد از اضافه کردن شکر و اب به هویج ، نیازی به استراحت نیست و مستقیم میزاریم روی گاز
* آب اضافه تر نریزید اصلا
*۱تا ۲ساعت با شعله کم بزارید بپزه 
*حتما کف روی مربا رو حین جوش زدن بردارید
*خیلی غلیظ بر ندارید چون وقتی سرد بشه غلیظ تر هم میشه 
ویدئو از maede_mamane_amiron