اگر دوست دارین از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید نصف از آب پرتقال طبیعی و نصف از آب پرتقال صنعتی استفاده کنید.
اگر آب پرتقال طبیعی استفاده میکنید همون لحظه آب پرتقال رو بگیرید چون از خیلی قبل تر بگیرید تلخ میشه.
من از این آب پرتقال های پاکتی استفاده کردم
برای مرغ پرتقالی خوشمزه
مرغ ها رو به همراه فلفل سیاه و زعفران مزه دار میکنیم و به مدت ۱ ساعت میذاریم تو یخچال تا مزه دار بشه
توی تابه روغن میریزیم و مرغ ها رو توی روغن سرخ میکنیم تا طلایی بشه بعد از تابه خارج میکنیم.
توی همون تابه پیاز رنده شده شده رو تفت میدیم تا کمی سبک و طلایی بشه.
بعد مرغ ها رو به پیاز ها رو اصافه میکنیم و بهش حدود ۲ تا ۳ پیمانه آب پرتقال و زعفرون دم شده رو بهش اضافه میکنیم جوش که اومد زیرش رو کم میکنیم.
به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه میذاریم با شعله ی کم بپزه و ۵ دقیقه آخر نمک غذا رو اندازه میکنیم . اگر دوست داشتین میتونین در اخر آب یه پرتقال تازه رو هم روی مرغ ها بریزید و سرو کنید(کاملا اختیاریه)
به همین راحتی
ویدئو از samii_cooking