موفلک یکی از قدیمی ترین غذاهای بستک است که در جنوب ایران درست میشه و طرفدار زیادی داره
‎اگه دوست داری این غذای خوشمزه و مقوی رو خیلی دقیق یاد بگیری با من همراه باش
با دو کیلو گندم پوست گرفته شده میشه برای ۱۲ نفر مفلک درست کرد
‎ابتدا گندم پوست گرفته شده رو اسیاب می کنیم وقسمت نرم و زبرش رو جدا می کنیم
‎(واسه دو کیلو باید ۱کیلو و نیم قسمت نرم گندم اسیاب شده داشته باشیم و نیم کیلو قسمت زبر گندم اسیاب شده)
‎قسمت نرم گندم رو در روغن تفت میدیم تا تغییر رنگ بده
‎و قسمت زبرش رو با کمی آب ، نمک ، زردچوبه و خیلی کم روغن میذاریم پخته و نرم بشه
‎وقتی نرم شد گندم که تفت دادیم و گذاشتیم خنک بشه رو بهش اضافه می کنیم (شعله باید خیلی کم باشه) کمی اب بهش میزنیم بعد از ۵ دقیقه از رو گاز برمیدارم میذاریم روی یه پارچه نمدار و تا ۵ دقیقه در قابلمه رو بر نمی داریم تا دم بالا بکشه بعد خوب زیر و رو می کنیم تا به هم نچسبه چند بار این کارو تکرار می کنیم‌ تا گندممون پخته و دم بکشه و از حالت خامی در بیاد به همین راحتی اماده میشه

‎مواد لازم برای خورشت:
‎پیاز،بادنجان،گوجه،ماهی شور٫رب گوجه،فلفل سیاه و نمک

منبع: maryam_abedifood