موفلک یکی از قدیمی ترین غذاهای بستک است که در جنوب ایران درست میشه و طرفدار زیادی داره
اگه دوست داری این غذای خوشمزه و مقوی رو خیلی دقیق یاد بگیری با من همراه باش
با دو کیلو گندم پوست گرفته شده میشه برای ۱۲ نفر مفلک درست کرد
ابتدا گندم پوست گرفته شده رو اسیاب می کنیم وقسمت نرم و زبرش رو جدا می کنیم
(واسه دو کیلو باید ۱کیلو و نیم قسمت نرم گندم اسیاب شده داشته باشیم و نیم کیلو قسمت زبر گندم اسیاب شده)
قسمت نرم گندم رو در روغن تفت میدیم تا تغییر رنگ بده
و قسمت زبرش رو با کمی آب ، نمک ، زردچوبه و خیلی کم روغن میذاریم پخته و نرم بشه
وقتی نرم شد گندم که تفت دادیم و گذاشتیم خنک بشه رو بهش اضافه می کنیم (شعله باید خیلی کم باشه) کمی اب بهش میزنیم بعد از ۵ دقیقه از رو گاز برمیدارم میذاریم روی یه پارچه نمدار و تا ۵ دقیقه در قابلمه رو بر نمی داریم تا دم بالا بکشه بعد خوب زیر و رو می کنیم تا به هم نچسبه چند بار این کارو تکرار می کنیم تا گندممون پخته و دم بکشه و از حالت خامی در بیاد به همین راحتی اماده میشه
مواد لازم برای خورشت:
پیاز،بادنجان،گوجه،ماهی شور٫رب گوجه،فلفل سیاه و نمک
منبع: maryam_abedifood