دلتا/ اگر در یخچال شما آلوها نرم شده و در حال خراب شدن است می‌توانید دست به کار شوید و این لواشک خوشمزه را برای خود و خانواده تهیه کنید.
 لواشک آلو قرمز یکی از خوشمزه‌ترین لواشک‌ها است که می‌‌توانید با انواع آلو آن را تهیه کنید. آلو قرمز یکی از میوه‌های تابستانی است که لواشک آن نیز بسیار خوشمزه و آسان درست می‌‌شود. بچه‌ها همیشه عاشق لواشک هستند، چه خوب است شما در خانه به‌صورت کاملا سالم این لواشک‌ها را تهیه کنید. 

مواد لازم برای تهیه لواشک آلو قرمز
آلو قرمز ۲ کیلوگرم
آب ۱/۲ پیمانه
نمک ۲ قاشق چای‌خوری
شکر در صورت ترش بودن آلو ۱ قاشق غذاخوری
 
طرز تهیه لواشک آلو قرمز
مرحله اول
ابتدا آلو‌ها را خوب بشویید. سپس هسته آن را با کمک ابزار هسته‌گیر خارج کنید. این یکی از راه‌های تهیه یک لواشک با کیفیت است که قبل از پخت هسته را درآورید و از وسط به دو نیم کنید.

مرحله دوم
آلو‌ها را به همراه آب داخل یک قابلمه بریزید و اجازه دهید آلو‌ها بپزند و نرم شوند. نیازی به آب بیشتر نیست ( فقط ۱/۲ لیوان چون آلو خودش آب می‌‌اندازد و این مقدار آب را برای اینکه ته نگیرد و تلخ نشود بریزید) آلو را هم بزنید تا نرم شود. هر از چند گاهی آلو را با قاشق جابه‌جا کنید تا آلوهای سطح قابلمه نیز بپزند و نرم شوند. اجازه دهید تا آلوها کاملا بپزند و له شوند، به طوری که وقتی با قاشق فشار دهید پوست و گوشت میوه به راحتی جدا شود.

مرحله سوم
در انتهای پخت، نمک و اگر آلوها خیلی ترش بود شکر را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. سپس با گوشتکوب برقی یا مخلوط کن مواد را میکس کنید. اگر هیچ‌کدام را در اختیار نداشتید یک صافی را روی یک کاسه بزرگ قرار دهید و مواد را خوب صاف کنید با پشت قاشق مواد را خوب فشار دهید.

مرحله چهارم
برای خشک کردن لواشک، سینی مورد نظر را انتخاب کنید و کف آن سلفون یا نایلون بکشید. سپس روی آن را با کمی روغن چرب کنید. مایه لواشک را داخل سینی بریزید و به‌صورت یکنواخت پخش کنید. دقت کنید هر چقدر مایه لواشک را ضخیم‌تر بریزید دیرتر خشک می‌ شود. سینی را در مقابل آفتاب مستقیم قرار دهید تا لواشک خشک شود.

مرحله پنجم
برای اینکه زمان کمتری برای تهیه لواشک صرف کنید بهتر است از فر استفاده کنید. برای این منظور مواد را داخل سینی بریزید و در فر با دمای ۱۲۰ الی ۱۳۰ در بالاترین طبقه فر قرار دهید تا خشک شود. بستگی به ضخامت لواشک شما ممکن است ۲ الی ۳ ساعت طول بکشد. اگر به دستور تهیه خوراکی‌های تابستانی علاقه دارید، روش تهیه سه‌سوته فالوده شیرازی را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه لواشک آلو قرمز
به هیچ عنوان روی مایع لواشک نایلون نکشید زیرا کپک می‌‌زند.
مهم‌ترین نکته برای تلخ نشدن لواشک آلو این است که بعد از جوشیدن آن را داخل یک کاسه استیل یا پلاستیکی بریزید و نگذارید داخل قابلمه روحی بماند.
لواشک را سریع صاف کنید و مقابل آفتاب قرار دهید. اگر آلو بیشتر بماند طعم ترشیدگی به خود می‌گیرد.