دیجی کالا مگ/ خوردن میان‌وعده اهمیت زیادی در رژیم غذایی روزانه‌ی ما دارد. خوردن میان‌وعده باعث می‌شود تا سطح گلوکز خون شما بیش از حد پایین نرود و انرژی کافی را برای ادامه‌ی روز داشته باشید. همچنین به جلوگیری از پرخوری در وعده‌های بعدی نیز کمک خواهد کرد. در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی قصد داریم طرز تهیه طرز تهیه خرما با کرم بادام‌زمینی را به شما آموزش دهیم … 
  خوردن میان‌وعده اهمیت زیادی در رژیم غذایی روزانه‌ی ما دارد. خوردن میان‌وعده باعث می‌شود تا سطح گلوکز خون شما بیش از حد پایین نرود و انرژی کافی را برای ادامه‌ی روز داشته باشید. همچنین به جلوگیری از پرخوری در وعده‌های بعدی نیز کمک خواهد کرد. در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی قصد داریم طرز تهیه طرز تهیه خرما با کرم بادام‌زمینی را به شما آموزش دهیم که می‌تواند یک میان‌وعده‌ی مقوی و خوشمزه باشد.

خرما با کرم بادام‌زمینی
ترکیب مغز‌ها با خرما همیشه جذاب و خوشمزه است. این بار با کمی خلاقیت، خرمای روکش‌دار با مغز بادام‌زمینی آماده کردیم که می‌تواند یک میان‌وعده‌ی عالی و مقوی باشد.

مواد لازم
مواد مقدار
بیسکوییت پتی‌بور ۱۰۰ گرم
شیرعسلی ۵۰ گرم
بادام‌زمینی ۶ عدد
خرمای خشک ۶ عدد
پنیر خامه‌ای ۲ عدد
سس کارامل یک قاشق غذاخوری
کره‌ی بادام‌زمینی ۲ قاشق غذاخوری

۱. برای آماده کردن این خرمای مغزدار و جذاب، ابتدا وسط خرما را کمی برش می‌زنیم و هسته‌ی آن را جدا می‌کنیم. سپس یک عدد بادام‌زمینی را درون خرما قرار می‌دهیم و کنار می‌گذاریم.
۲.حال برای آماده کردن کرم بادام‌زمینی، ابتدا پنیر را درون ظرف مورد نظر می‌ریزیم و با یک چنگال پنیر را به خوبی له می‌کنیم.
۳.در این مرحله، کره‌ی بادام‌زمینی و شیرعسلی را به پنیر اضافه می‌کنیم و به خوبی مخلوط می‌کنیم تا تمامی مواد به خوبی باهم ترکیب شوند و به یک بافت غلیظ و کرمی برسد.
۴.حال خرما‌هایی که از قبل آماده کردیم را درون کرم بادام‌زمینی قرار می‌دهیم و دور تا دور خرما را با کرم آماده شده کاور می‌کنیم.
۵.در آخر بعد از اینکه خرما را با کرم بادام‌زمینی کاور کردیم، آن را درون بیسکوییت پودر شده قرار می‌دهیم و کاملا به بیسکوییت آغشته می‌کنیم. سپس به مدت نیم ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم تا آماده شود.