نازخاتون ترشی مازندرانی که طعم بهشتی داره😋👌
با غذاهای پلویی میخوریم مخصوصا لوبیاپلو
مواد لازم
یک دسته ریحون نازخاتونی که با ریحون معمولی فرق داره هم ظاهرش هم عطرش
یک دسته گشنیز
یک دسته زلنگ یا همون چوچاق سبزی معطر شمالی
بادمجون کبابی دو سه تا البته با این مقدار سبزی که گفتم دلالش زیاد میاد میتونید تو فریزر نگهداری کنید اگه سبزی دلال نازخاتون ندارید تو پیج محصولات شمالیم موجود دارم ایدی پیج محصولاتم تو هایلایت محصولات شمال یا بیو پیجم هست

ما هر سری این ترشی رو تازه تازه درست میکنیم یعنی میخوام بگم ماندگاری زیاد نداره فوقش یک هفته داخل یخچال سالم بمونه پس اگه دوس دارین هروقت دلتون خواست درست کنین سبزی دلال و بادمجون کبابی فریز شده داشته باشید اونوقت هم میشه با ابغوره هم آب انار نازخاتون درست کنید

ابغوره به مقدار لازم تا جاییکه ترشی نه ابکی باشه نه سفت
گلپر نمک و پیاز در صورت دلخواه

امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد😍
خوشحال میشم به پیجم سر بزنی و آموزش غذاهای شمالی دیگه هم ببینی
منبع: @fatimaaafoood