نون تست از اون نونهای پر کاربرده که همه دوسش دارن 😍اگه می خوای یه نون تست با کیفیت تو خونه درست کنی به چندتا نکته باید توجه کنی که من همه رو برات می گم😊
مواد لازم برای قالب تست ۱۰در ۲۰:
آرد نان فانتزی ۳۶۰گرم
خمیر مایه فوری۵ گرم
شیر هم دما ۱۱۰گرم
آب هم دما تقریبا۱۲۵تا ۱۳۰گرم
کره هم دما ۲۵گرم
نمک ۴گرم
شکر۲۵گرم
شیر خشک قنادی ۵گرم
بهبود دهنده (s500)۳گرم
🔺به مواردی که تو فیلم گفتم با دقت توجه کنید
🔺تمام مواد و قالب و از لوازم قنادی می تونید تهیه کنید
🔺این خمیر دوتا استراحت داره استراحت اولیه یعنی بعد از ورز دادن که حدود ۵۰تا۶۰دقیقه و خمیر تقریبا دو نیم برابر میشه
🔺استراحت دوم زمانی که تو قالب گذاشتید و حدود ۴۵تا۵۰دقیقه هست
🔺اگر استراحت دوم بیشتر بشه احتمال سر رفتن خمیر از قالب در زمان پخت هست و نون تست بعد از پخت کمی جمع میشه پس به زمان استراحت توجه کنید
🔺فر و حتما از قبل گرم کنید دمای پخت در فر برقی ۱۷۵درجه و فر گازی ده درجه بیشتره
🔺زمان پخت حدود ۴۰تا ۴۵دقیقه
🔺اگه فرتون فن داره بهتره زمان پخت فن روشن باشه
منبع: @madam_rad