‎سلام و صد سلام به عزیزای دلم 😍😍عصرتون به خیر ایشالا که خوب و خوش و سلامت باشید❤

مواد:
۲۰۰ میلی لیتر آب گرم (۱ فنجان)
۲۰۰ میلی لیتر شیر گرم (۱ فنجان)
۲ قاشق غذاخوری روغن مایع
۱ بسته مخمر خشک (۷ گرم)
۵۲۰-۵۵۰ گرم آرد (۴.۵ آب)
۱.۵ قاشق شکر
۱ قاشق دسر. نمک

مواد داخلی:
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۵-۶ عدد سیب زمینی
۱ عدد پیاز
۱ قاشق دسر. رب گوجه فرنگی
۱ قاشق دسر. نمک پاک کردن
نیم ابروی شیرین. فلفل قرمز، پاپریکا، زیره
یک پیمانه فلفل سیاه
با مواد خمیر خمیر نرمی ورز دهید. به مدت ۵۰ دقیقه درب آن را بگذارید تا تخمیر شود.
سیب زمینی ها را بجوشانید، پوست بگیرید و له کنید. پیاز خرد شده را در روغن زیتون سرخ کنید. ادویه ها و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید. سیب های له شده را اضافه کرده و مخلوط کنید. جعفری ریز خرد شده اختیاری را اضافه کنید. بعد از سرد شدن، تکه ها را به اندازه تعداد چانه ها پهن کنید.
خمیر را به ۸-۱۰ قسمت تقسیم کنید. آنها ها را کمی باز کنید و گلوله های سیب زمینی را وسط آن قرار دهید و ببندید. خمیر اضافی را برش دهید.
خمیر را با وردنه کمی فشار دهید و با احتیاط بزرگ کنید. هر چه نازک تر بهتر
تابه نچسب را گرم کنید. بپزید تا قهوه ای طلایی شود و گهگاه آن را بچرخانید. از ماهیتابه بردارید و بلافاصله با قلم مو کره بمالید و سرو کنید.
حتما ذخیره کنید تا هر وقت دوست داشتین فوری برای کوچولوهاتون درست کنید 🤩

‎منبع : @ashpazi_khalaghiat100