یک نان خیلی نرم وخوش بافت وخوشمزه حتما امتحان کنید سوالی هم داشتید من در خدمتم
صفحه رو ورق وفیلم ها رو ببینید
مواد لازم جهت درست کردن نان شوید
شیر ولرم ۲ لیوان،
آب نصف لیوان
روغن مایع یک لیوان
شوید خرد شدهد۲ لیوان
نمک یک ق چ
شکر یک ق غ
خمیر مایه ۱ ق غ
ارد بیند۷تا۸ لیوان
تخم مرغ یک عدد
کره ذوب شده ۲۰ گرم
کره هم دمای محیط حدود ۵۰ تا ۶۰ گرم
شیر،آب،نمک،شکر،خمیرمایه،کره،روغن،وتخم مرغ همه رو باهم مخلوط کنید آرد رو کم کم اضافه کنید برای خمیر من حدود ۷ لیوان استفاده شد
بعد ازاضافه کردن ارد (من از ۷ لیوان ارد استفاده کردم )خمیرتون رو به حدی ورز بدید تا کاملا نرم ویکدست بشه وکشسانی خوبی داشته باشه توی این مرحله شوید رو هم اضافه کنید ومخلوط کنید تا شوید ها کاملا با خمیرتون ادغام بشه حالا روی خمیر رو بپوشونید وبهش تا وقتی حجمش ۲ برابر بشه استراحت بدید
حدودا یک ساعت تا یک ساعت ونیم
خمیرتون رو بعد از استراحت انتقال بدید روی میز کارتون از خمیرتون تکه های ۱۰۰ گرمی جدا کنید وروی هر کدام از تکه ها کمی خدودا نصف ق چ کره بزارید کره رو روی خمیرتون صاف کنید ورول کنید ومثل خمیر سیمیت حالت بدید وتوی سینی فر بچینید و روش رو با نایلون چرب بکشید وبهش دوباره استراحت بدید حدودا نیم ساعت
فرتون رو روی ۲۰۰ درجه روشن کنید تا گرم بشه از خمیرم چونه های ۴۰۰ گرمی هم گرفتم وبهشون فرم نان ساندویجی دادم بعد از استراحت اخر روی خمیرم رو تخم مرغ کامل زده شده برس کشیدم وداخل فر از قبل گرم شده به دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان دادم تا روی نان طلایی بشه
امیدوارم درست کنید واز خوردنش لذت ببرید
این نان واقعا بافت نرم ولطیفی داره به عبارتی میشه گفت که واقعا توی دهن اب میشه طعم شوید واقعا در این نان خوشایند هست امیدوارم درست کنید واز خوردن در کنار خانواده لذت ببرید
منتطر عکس هاتون هستیم
منبع: brotchen.kuchen