دیدید خمیرش سه سوته آماده میشه و نیاز به همزن و استراحت هم نداره؟
مواد لازم:
(همه مواد به دمای محیط رسیده باشن)
_زرده تخم مرغ ١ عدد
_شکر نصف لیوان
_وانیل یک چهارم ق چ
_نصف لیوان ماست
_روغن مایع نصف لیوان
_آرد سفید قنادی دو و نیم لیوان
_نوک ق چ نمک
_بیکینگ پودر ۱ ق غذاخوری
_کمی کنجد و تخم خرفه برای تزیین

برای رومال:
یک عدد سفیده تخم مرغ
کمی زعفران دم کرده
یک ق غ شیر

 طرز تهیه:
آرد سفید بیکینگ پودر و نمک رو با هم سه مرتبه الک کنید بذارید کنار.
حالا یک عدد زرده تخم مرغ ، وانیل ، شکر و ماست رو ٣ دقیقه با همزن دستی بزنید که مواد با هم ترکیب بشن بعد روغن رو اضافه در حد مخلوط شدن بزنید در آخر آرد رو کم کم اضافه کنید هم بزنید و بعد با نوک انگشتان ورز بدید که ترکیب بشن خیلی ورز ندید که به روغن بیفته..
خمیر رو روی کاغذ روغنی بذارید و با کمک نایلون فریزر و وردنه به ضخامت نیم سانت باز کنید بعد با چنگال روش شیار بندازید
رومال بزنید
کنجد بپاشید
و در فر ١٨٠ درجه از قبل گرم شده حدودا بیست دقیقه بذارید تا بپزه، در آخر دو دقیقه هم گریل رو روشن کنید تا طلایی بشه سطحش

ویدئو از shima.rasoulzade