«نان پنبه ای شکلاتی» خوش بافت یک پیشنهاد عالی برای افطار
مواد لازم:
آرد نان فانتزی یا آرد گندم ۳۷۰-۳۸۰ گرم
شیر ولرم ۱۶۵ گرم
شیر عسلی ۴۰ گرم
مخمر خشک فوری ۱ ق چ(یا ۴ گرم)
کره دمای محیط ۴۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۱/۴ ق چ
مواد میانی خمیر:
نوتلا ،گردو کشمش با هر مغزی مقاوم به حرارت به مقدار لازم
شیر عسلی (اختیاری) به مقدار لازم
مواد رومال نان:
آب و عسل یا (تخم مرغ ۱ عدد
+شیر ۱/۲ ق چ)
کف قالب روغن بزنید
طبق فیلم مواد رو مخلوط کنید و با همزن یا با دست حدود ۵ دقیقه ورز بدید و اجازه بدیدخمیر استراحت اولیه داشته باشه و بعد خمیر رو به قسمتهای دلخواه برش بدید و مغزی بریزید .
و استراحت نهایی رو بدید و در فر گرم بپزید . فقط به روم نیارید که زیاد برشته شده روش پودر قند ریختم
التماس دعا
دمای پخت: ۱۸۰ درجه سانتیگراد
زمان پخت: ۲۵ تا ۳۰ دقیقه
استراحت اولیه: ۱ ساعت
استراحت نهای: ۴۵ تا ۶۰ دقیقه
📌به جای شیرعسلی از عسل میتونید برای داخل خمیر استفاده کنید.
📌اگر در فر ظرفی با اب جوش بزارید بافت نان خیلی پفکی میشه.
از صفحه مریم بیاتی