اگر دنبال تنوع هستید و از پختن غذاهای تکراری خسته شدهاید ناگت سبزیجات یک پیشنهاد وسوسه کننده برای وعده اصلی است.
طرز تهیه :
۱-سبزیجات را (به جز فلفل) به صورت تکههای درشت خرد کنید. ۲- سبزیجات خرد شده را در قابلمه با آب و مقداری نمک بپزید در حدی که چنگال به راحتی در آنها فرو برود.
(همه سبزیجات را با هم داخل آب جوش نریزید. بروکلی در عرض ۲–۳ دقیقه آماده میشود ولی بقیه مواد حدود ۱۰ دقیقه باید در آب در حال جوش بماند تا بپزد.)
۳- سبزیجات را داخل غذاساز بریزید تا کاملاً ریز و با هم مخلوط شود ولی اگر غذاساز در دسترس ندارید میتوانید سبزیجات را رنده کنید.
۴- فلفل سبز را خیلی ریز خرد کرده و همراه با نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۵- در این مرحله مخلوط سبزیجات چسبناک است . پس بهتر است آن را در یک سینی فر بریزید و سطح آن را صاف و یکدست کنید.
۶-سینی را ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فریزر بگذارید تا مخلوط خنک و سفت شود اما نباید یخ بزند.
۷- وقتی مخلوط سفت شد میتوانید خیلی راحت با استفاده از دهانه لیوان آن را به شکل دایره قالب بزنید.
۸- ناگتها را یکی یکی در تخممرغ هم زده و سپس در پودر نان فرو ببرید.
۹- ناگتها را۳ –۴ دقیقه در روغن داغ سرخ کنید تا آماده سرو شود. همچنین میتوانید ناگتها را در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵–۲۰ دقیقه بپزید.
مواد لازم
هویج: ۲-۳ عدد
زردک (هویج وحشی زرد): یک عدد
سیبزمینی کوچک: ۲ عدد
چغندر: یک عدد
کلم بروکلی: یک دسته
فلفل سبز: یک عدد
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چای خوری
فلفل: نصف قاشق چای خوری
پودر نان: ۲ پیمانه
تخم مرغ بزرگ: ۳ عدد
روغن سرخ کردنی: یک لیتر