این شما و این هم آموزش یه فست فود خوشمزه و به صرفه و در عین حال راحت.
نکات مهم آخر کپشن لطفا بخونید.
مواد لازم ناگت
سیبزمینی ۱ کیلو
کالباس نصف لیوان
پنیر پیتزا ۱ لیوان
سیر رنده شده
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و پودر گوجه
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفید ۴ ق غ
پودر سوخاری مقداری
سیب زمینی هارو با مقداری آب میذاریم بپزن، بعد از اینکه پختن و کاملا سرد شدن پوره و لهشون میکنیم، کالباس رنده شده، پنیر پیتزا وسیر رنده شده، ادویه هارو میریزیم و مواد خوب با هم مخلوط می کنیم. مواد که منسجم شدن و به صورت یکدست در اومدن. از مواد یه مقدار کم برداشته و بهش شکل میدیم. همه ی مواد که شکل دادیم یک ساعت توی یخچال استراحت میدیم.
بعد اول توی آرد سفید بعد تخم مرغ و بعد پودر سوخاری بغلتونید وبعد توی روغن داغ و فراوون سرخ کنیدو روی توری یا دستمال کاغذی میذاریم که روغن اضافیش گرفته بشه.
کالباس و پودر گوجه قابل حذف هست.
ناگتها توی روغن داغ داغ سرخ بشن.
تعدادی از ناگت هارو که سرخ کردین روغنشو از صافی رد کنید که پودر سوخاری ها نسوزن.
از پودر سوخاری ریز یا پانکو (درشت) میشه استفاده کرد.
حتما از روغن سرخ کردنی استفاده کنید.
ویدئو از food.fahimeh