امشب اومدم با ی غذای راحت کارمندی مجردی دانشجویی راحت،سریع، خوشمزه
این غذا مثل لوبیاپلو درست میشه با این تفاوت که از #نخود_سبز استفاده میکنیم. الانم فصل نخود سبزه و خوبه ی تنوعی بدیم تو سبک آشپزیمون.
پیاز داغ که نرم و طلایی شد گوشت چرخ شده رو اضافه میکنیم و ی تفت میدیم تا بوی ضحم اون کمتر بشه. بعد ادویه هارو اضافه میکنیم و حسابی تفت میدیم تا بوی ضحمش کامل از بین بره(دست و دلباز بریزین ادویه رو تا غذا بوی گوشت نگیره). رب اضافه میکنیم و دوباره چند دقیقه تفت میدیم تا رنگ روغن نارنجی بشه و بعد نخود سبز رو اضافه میکنیم و ی تفت کوچیک میدیم و سه قاشق زعفرون آب شده اضافه میکنیم و ی مقدار کم آب میریزیم و درب تابه رومیزاریم تا نخود ی مقدار نرم بشه و به روغن بیفته(حدودا ۱۰ دقیقه)وآخر پخت نمک اضافه میکنیم و هم میزنیم.
برنجی که از دوساعت قبل خیس کردیم رو به صورت آبکشی درست میکنیم. ته دیگ مورد نظر رو کف قابلمه میزاریم . ی مقدار برنج و بعد ادویه پلویی و مایه گوشتی دوقاشق زعفرون اضافه میکنیم و اینکارو ادامه میدیم تا برنج و مواد گوشتی تموم بشه. در انتها حدودا نصف لیوان مخلوط آب و روغن و مابقی زعفرون آب شده رو اضافه میکنیم و حدودا ۴۰ دقیقه تا ۱ ساعت میزاریم دم بکشه و بعدش نوش جان
__________________________
مواد لوازم:
گوشت مخلوط چرخ شده ۳۰۰ گرم
برنج ۴ پیمانه
نخود سبز یک و نیم لیوان
رب سه قاشق غذاخوری
ادویه شامل زردچوبه ، فلفل قرمز و سیاه وسفید، دارچین و پودر سیر(خیلی کم) و نمک
زعفرون آب شده حدودا نصف لیوان
ادویه پلویی
_____________________
پ.ن ۱ : برنج حتما باید دون تر (سفت تر) برداشته شه تا غذا شفته نشه
پ.ن ۲: ادویه پلویی واقعا عطر و طعم خیلی خوبی به غذا میده
پ.ن ۳: پونه برای سالاد فراموش نشه تا سردی سالارو بگیره.