سوسیس بندری یکی از نوستالژیک‌ترین ساندویچ‌های زندگی منه.
یادش به خیر، قدیما پاتوق‌مون دکه ی سر کوچه ی مدرسه بود، که همیشه سه تا ساندویچ داشت، بندری و فلافل و برگر.
وای که چه کیفی میکردیم وقتی زنگ تفریح، یواشکی از دیوار مدرسه میرفتیم بیرون و یه ساندویچ و نوشابه میزدیم بر بدن😍
ولی اصالت این ساندویچ به دکه ی سر کوچه ی مدرسه ی ما برنمیگرده و سوسیس بندری از جنوب ایران ابداع شده و به دست ما رسیده. و همونطور که حتما میدونین سوسیس بندری رو به روش های مختلفی هم درست میکنن. بعضیا بهش سیب زمینی هم اضافه میکنن، بعضیا سوسیس رو سرخ میکنن، بعضیا با روغن کمتری درستش میکنن، بعضیا بهش فلفل سبز اضافه میکنن و… ولی سوسیس بندری هایی که من تا حالا دیدم و خوردم اکثراً به روشی که بهتون میگم درست میشدن. و البته من خودم ترجیح میدم کنارش سیب زمینی نگینی سرخ شده هم باشه ولی خب هیچوقت ندیدم ساندویچی های قدیمی اینکارو انجام بدن پس:
مقدار مواد لازم برای تهیه سوسیس بندری:
سوسیس به مقدار لازم
پیاز بزرگ یک عدد
آب: نصف فنجان
رب یک قاشق غذاخوری سر پر
نمک و فلفل و زردچوبه و فلفل قرمز.
شما چه ساندویچی رو ترجیح میدین؟
بندری؟ فلافل؟ یا برگر؟

منبع: mrchef.iran