هات وینگر یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با بال مرغ درست می شود
مواد لازم برای ۴ نفر
بال و کتف مرغ۱ کیلوگرم
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
نمک۲ قاشق چایخوری
شکر۲ قاشق چایخوری
پودر سیر۱ قاشق چایخوری
پودر پیاز۲ قاشق چایخوری
پودر زیره۱ قاشق چایخوری
پاپریکا۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز۲ قاشق چایخوری
روغن۴ قاشق غذاخوری
مواد سس
سس کچاپ تند۱ قاشق سوپخوری
آب½ لیوان
نمک½ قاشق چایخوری
نشاسته ذرت۱ قاشق سوپخوری
عسل یا شکر۲ قاشق سوپخوری
کره۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه هات وینگز
مرحله اول
برای تهیه هات وینگز خوشمزه در ابتدای کار برای طعم دار کردن بال های مرغ بکینگ پودر را به همراه نمک، شکر، پودر سیر، پودر پیاز، پودر زیره، پاپریکا، فلفل سیاه، فلفل قرمز و روغن درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله ادویه ها را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس بال های مرغ را اضافه کرده و به خوبی زیر و رو می کنیم تا کاملا به مواد طعم دهنده آغشته شوند. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم.
مرحله سوم
حالا کاسه را به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا مواد طعم دهنده جذب بال های مرغ شوند. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله بال ها را درون تابه می چینیم و با حرارت ملایم سرخ می کنیم تا کاملا برشته و طلایی رنگ شوند. پس از اینکه یک سمت بال ها سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز به طور کامل سرخ شود.
مرحله پنجم
پس از اینکه سرخ کردن بال ها به پایان رسید، آنها را از تابه خارج کرده و به سراغ آماده کردن سس می رویم. برای تهیه سس مخصوص ابتدا سس کچاپ تند، آب، نمک، نشاسته ذرت، عسل یا شکر و کره را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله ششم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و مواد را به صورت مداوم ترکیب می کنیم تا غلیظ شوند. در نهایت بال های سرخ شده را درون ظرف سرو می ریزیم، سپس سس را اضافه کرده و بال ها را زیر و رو می کنیم تا به صورت یکدست به سس آغشته شوند.
منبع: چی شی