خورشتهای ایرانی هزار و یک نکته دارن، مخصوصا بعضی از اونا که خیلی چالشی هستند و درست کردنشون پر از نکته و ریزهکاریه. 👩🏻🍳😊
خورشت بادنجون یکی از چالشبرانگیزترینهاست.
اینکه چیکار کنیم که بادنجون تلخ نباشه یا خورشت خوب جا بیافته و یا بیش از اندازه روغن مصرف نکنیم.
همه این نکات رو میتونید توی این ویدیو ببینید و یک خورشت بادنجون عالی برای خودتون درست کنید.😋👌🏻
مواد لازم (برای تهیه خورش بادنجون):
ماهیچه گوساله: ۶۰۰ گرم
پیاز (خلالی خردشده): ۱ عدد (۱۴۰ گرم)
زردچوبه (پودرشده): ۱/۲ قاشق چایخوری (۱/۵ گرم)
استاک قهوهای گوساله رقیق: ۷ پیمانه (۱۷۵۰ میلیلیتر)
زعفران (ساییده و حلشده در آب): ۱ قاشق سوپخوری
بادنجان قلمی: ۸ عدد (۸۸۰ گرم)
نمک: به مقدار لازم
رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق سوپخوری
رب غوره*: ۳ قاشق سوپخوری
شکر: ۱ قاشق سوپخوری (۱۳ گرم)
آرد گندم (الکشده): ۱ قاشق سوپخوری (۹ گرم)
کره: ۱ قاشق سوپخوری (۱۶ گرم)
استاک غلیظ*: ۱ پیمانه (۲۵۰ میلیلیتر)
غوره: ۱/۲ پیمانه
گوجهفرنگی (دونیمشده): ۴ عدد (۴۰۰ گرم)
روغن مایع (مخصوص سرخکردن): به مقدار لازم
🔺رب غوره: غوره را پس از تمیزکردن، در قابلمهای لعابی ریخته، روی آن نمک بریزید. درِ آن را بگذارید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملاً پخته و نرم شود سپس آن را از صافی عبور داده و مجدداً روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود. توجه داشته باشید حرارت حتماً ملایم باشد. در اواخر پخت، آن را گهگاهی هم بزنید؛ زیرا غوره سریعاً میسوزد.
منبع: sanazsania