امیدوارم تعطیلات بهتون خوش گذشته باشه
دوستداران نوتلا وشکلات نان آوردم فقط مخصوص خودتون پس این پست رو سیو کنید تا هر وقت خواستید در دسترستون باشه
مواد لازم جهت درست کردن نان نوتلا
۳۱۰گرم آرد
۱/۲ق چ نمک
۱۸۰میل شیر
۱۵گرم شکر
۱و۱/۴ق چ خمیر مایه
۳۰گرم کره آب شده
یک عدد تخم مرغ
۱۵۰تا ۱۸۰گرم نوتلا
طرز تهیه
ابتدا آرد وشکر ونمک خمیرمایه وتخم مرغ رو باهم مخلوط کنید حالا شیر رو اضافه کنید مخلوط کنید تا خمیر خودش رو‌جمع کنه کره ذوب شده وسرد شده رو‌حالا بهش اضافه کنید و حسابی ورز بدید تا یک خمیر نرم ولطیف داشته باشید
به خمیرتون یک استراحت حدودا ۱/۵تا ۱ساعته بدید تا حجمش دوبرابر بشه
حالا روی سطح کارتون آرد بپاشید وخمیرتون رو به ابعاد ۳۰*۵۰باز کنید نوتلا رو روی سطح خمیرتون دهن کنید وبهش حالت بدید ودوباره روش رو بپوشونید تا وقتی دوباره خمیرتون حجمش حدودا یک ونیم برابر بشه
فرتون رو از یک ربع قبل روی ۱۸۰درجه روشن کنید رول هاتون رو انتقال بدید داخل فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
بعد از این مدت از فر خارج کرده واجازه بدید از حرارت بیفته وبعد از قالب خارج کنید ونوش جان کنید

منبع: brotchen.kuchen