اگر گیاه خوار هستید یا دوست دارید غذاهای غیرگوشتی را هم در برنامه غذاییتان قرار بدهید یکی از بهترین انتخابها پیش روی شماست.
«غذاهای ایتالیایی معرکهن! امکان نداره دوستشون نداشته باشی!» یکی از غذاهای ایتالیایی که خیلی ساده و سریع حاضر میشود و اثری از گوشت قرمز و سفید در آن دیده نمیشود پارمیجانا است. تلفیقی از طعم لذت بخش بادمجان در کنار پنیرهای جذاب و دوست داشتنی!
مواد لازم:
بادمجان ۲ عدد
پنیر موتزارلا ۲۵۰ گرم
پنیر پارمزان رنده شده ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری
ریحان سبز تازه و خرد شده به میزان لازم
مواد لازم برای سس گوجه فرنگی
روغن زیتون به مقدار لازم
گوجه فرنگی تازه پوره شده یا پوره آماده به مقدار لازم
سیر له شده ۱ تا ۲ حبه
ریحان سبز تازه مقداری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پیاز ۱ عدد
آرد سوخاری به مقدار لازم
طرز تهیه:
در ابتدا بادمجانها را بشویید و حلقهحلقه برش بزنید. حلقههای بادمجان را در آرد سوخاری بغلتانید و در مقداری روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
ساقههای ریحان را جدا کنید و آنها را بشویید.
پیاز را نگینی ریز خرد کنید و در روغن سرخ کنید. پوره سیر را هم در همین حین به آن اضافه کنید. عطر سیر و پیاز در هم پیچیده و آشپزخانهتان را رویایی کرده است! مگر نه؟! وقتی پیاز طلایی شد پوره گوجه را به آن اضافه کرده و هم بزنید. نمک و فلفل سیاه را هم به مهمانی طعم و عطر دعوت کنید. دیگر وقت اضافه کردن یکی از خوشبوترین سبزیجات است. بله ریحان را عرض میکنم. اگر دوست دارید ریحانها را دانه دانه به صورت درسته در سس بریزید اگر هم دلتان میخواهد آنها را ریز خرد کنید. اجازه بدهید پوره گوجه سرخ شود و آب آن کمی کشیده شود.
ظرف موردنظرتان را که هم برای سرو مناسب باشد و هم قابلیت قرار گرفتن در فر را داشته باشد انتخاب کنید. در ابتدا یک لایه از سسی که تهیه کردید بریزید و بعد بادمجان بچینید و از پنیرهای پارمسان و موتزارلا هم به ترتیب داخل ظرف استفاده ببرید. به همین ترتیب لایه لایه از مواد را قرار بدهید و لایهی آخرین را به پنیر موتزارلا اختصاص بدهید که روی ظرف را بپوشاند.
فر را روشن کرده و حرارت آن را روی ۱۸۰ درجه قرار بدهید. ظرف پارمیجانا را داخل فر بگذارید و ۲۰ دقیقه زمان بدهید تا بپزد.
غذای ایتالیایی و فوقالعاده خوشمزهی شما حاضر است. نوش جان