مواد لازم:
پاستا: ۴۵۰ گرم
شوید: ۸۰ گرم
قارچ: ۲۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
برگ بو: ۲ عدد
گوجه:۳ عدد
رب گوجه:۲تا ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون:۴تا۵ قاشق غذاخوری
مرزه / زیره / پاپریکا: ۱قاشق مرباخوری
زردچوبه:نصف قاشق مرباخوری
نمک/فلفل

پاستا رو خوب بزارین بپزه تا نیاز به دم کردن نداشته باشه
بعد اینکه روغن زیتون و شوید اضافه کردن ۲،۳ دقیقه با حرارت کم تفت بدین .

برگ بو رو از عطاری ها میتونین تهیه کنین و از عطر و طعم بینظیرش لذت ببرین و در نهایت از غذاتون خارج کنین.

منبع: vegan_hayatt