پاناکوتای انبه یکی از خوشمزه ترین دسرهایی هست که میشه با انبه درست کرد

مواد لازم برای این قالب:
انبه ۳ عدد متوسط
شیر ۴ لیوان
پودر ژلاتین ۴ ق غ خ سرپر
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شکر ۳/۴ لیوان
وانیل نوک ق چ خ
ژله آلوءورا یک بسته

دقت کنید شیرحتما باید سرد باشه بعد با انبه مخلوط بشه.
زمانی که روی گاز میذارین اصلا نباید بجوش بیاد وگرنه شیر میبره.
حتما به خامه از مواد داغ اضافه کنید تا رقیق بشه و گوله نشه داخل مواد.
ژلاتین روی آب سرد بریزید بعد روی بخار کتری قرار بدین تا کاملا حل بشه.
میتونید پاناکوتا رو کامل از قالب خارج کنید بعد برش بدین و یکی درمیون توی قالب بچینید.

ویدئو از
delona_tasty