پاناکوتا رنگی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با طعم های متنوعی درست می شود

مواد لازم پاناکوتا رنگی
شیر۴ لیوان
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
شکر۱۲ قاشق غذاخوری
آب سرد½ پیمانه
پودر ژلاتین۴ قاشق غذاخوری
وانیل½ قاشق چایخوری
رنگ و اسانس خوراکی به مقدار کافی
طرز تهیه پاناکوتا رنگی 
مرحله اول
برای تهیه پاناکوتا رنگی ابتدای کار شیر را به همراه شکر درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به صورت مداوم هم می زنیم تا ذرات شکر درون شیر حل شود.

مرحله دوم
حالا خامه صبحانه را روی یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس کاسه را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری قرار می دهیم و بنماری می کنیم تا خامه کاملا روان شود. در ادامه پودر ژلاتین را درون آب سرد می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم.
 
مرحله سوم
در این مرحله پودر ژلاتین را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری قرار می دهیم و بنماری می کنیم تا پودر ژلاتین شفاف شود. در ادامه ژلاتین را به شیر اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم و اجازه می دهیم شیر از اطراف جوش بزند.
 
مرحله چهارم
حالا خامه را به مخلوط شیر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خامه درون شیر به طور کامل حل شود، سپس مخلوط شیر را از روی حرارت بر می داریم. در ادامه مایه پاناکوتا را به ۵ قسمت مساوی تقسیم می کنیم.
 
مرحله پنجم
در این مرحله به هر قسمت از مایه پاناکوتا یک رنگ و اسانس خوراکی اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم. در ادامه یک قالب مناسب انتخاب می کنیم، سپس یک لایه از مایه پاناکوتا را درون قالب می ریزیم.
 
مرحله ششم
حالا قالب را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا پاناکوتا نیم بند شود. در ادامه به همین ترتیب مایه پاناکوتا را روی هم می ریزیم تا قالب پر شود. در ادامه قالب را به مدت ۴ تا ۵ ساعت درون یخچال قرار می دهیم.

مرحله هفتم
در نهایت اجازه می دهیم پاناکوتا درون یخچال بماند تا کاملا خودش را بگیرد و سفت شود. در ادامه پس از گذشت این زمان پاناکوتا را از یخچال خارج می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم و سرو می کنیم. نوش جان.