پخت دونات بیسکوئیتی بدون فر در کمتر از نیم ساعت

این یه دستور ترکیبیه از دوتا دستور مختلف بیسکوییت و دونات، که نتیجه ش بی نظیره..
میتونید به اشکال مختلف هم درستش کنید و حتی میتونید وسطشم به جای پسته و گردو یا هیچی نریزید، یا اینکه یه ترکیب شکر و دارچین بریزید، حتی برای راحتی تنبلان گرامی میتونید اصلا این مدلی پیراشکی طور نپیچیدش و خیلی راحت فقط برشش بزنید و سرخش کنید، به خاطر وجود خود روغن توی ترکیب اصلا نگران چربیش نباشه چون روغن زیاد جذب نمیکنه و بعد از اینکه سرخ شد، روی دستمال حوله ای قرار بدیدش تا کاملا روغناشو بکشه..
چی لازم دارم:
۱ عددتخم مرغ
۱.۳ پیمانه شکر
۱.۲ پیمانه روغن
۱ پیمانه ماست
۳ پیمانه آرد
۱ ق.چ بیکینگ پودر
برگرفته از پیج نون سیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *