مواد لازم :
آرد همه منظوره یا ۳ صفر ۱ و ⅓ پیمانه
(هر پیمانه آرد و ۱۲۵ گرم در نظر بگیرید)
پودر قند ۱ ق.غ سر خالی
بکینک پودر ½ ق.چ
نمک سر ق.چ
کره ۱۰۰ گرم
آب یخ ¼ پیمانه
سیب قرمز یا سبز ۲ عدد
شکر قهوه ای یا سفید ۲ ق.غ
پودر دارچین ۲ ق.چ
پودر زنجبیل ۱ ق.چ
نشاسته ذرت ۱ ق.چ
آب لیمو ترش تازه ۲ تا ۳ ق.غ
نکات :
تمام مواد و لوازم باید سرد سرد باشند .
سعی کنید یا کره و رنده کنید یا حبه قندی خرد کنید و با چنگال له کنید به همراه آرد .
به هیچ عنوان نباید شبکه گلوتنی آرد تشکیل بشه .
بجای بکینگ پودر از ۱ ق.چ سرکه میتوانید استفاده کنید .
جایگزین سیب میوه های دلخواه .
دمای پخت ۱۹۵ درجه بابد باشه تا زمانیکه برشته شود .
بهتره از کاردک یا نوک انگشتان استفاده کنید . .