یه دسر پرتقالی خوشمزه تا فصلشه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید مواد لازم و تمام نکات توی کپشن مینویسم اطفا با دقت بخونید 🤓

مواد لازم برای دسر پرتقالی 
آب پرتقال سه لیوان 
شکر به ازای هر لیوان سه قاشق غذا خوری 
نشاسته ذرت به ازای هر لیوان یک قاشق غذاخوری 
✅با هم مخلوط میکنیم روی حرارت ملایم میزاریم و مدام هم میزنیم تا خامی نشاسته گرفته بشه و غلیظ بشه 

❌مواد لازم برای پاناکوتا 
شیر دو لیوان و نیم 
خامه ۲۰۰ گرم 
شکر شش قاشق غذا خوری 
وانیل نوک قاشق مرباخوری 
پودر ژلاتین سه قاشق غذاخوری 
✅اول شکر و شیر و با هم مخلوط میکنیم روی حرارت میزاریم تا شکر حل بشه بعد پودر ژلاتین بنماری شده و خامه و وانیل و اضافه میکنیم هم میزنیم تا خامه حل بشه 
✅پاناکوتا نباید بجوشه 
✅حتما لایه ها ببنده بعد لایه بعدی اضافه بشه 
✅پاناکوتا حتما سرد بشه و روی لایه اول ریخته بشه 
✅بجای پاناکوتا میتونید از ژله آلواورا که با شیر مخلوط کردید استفاده کنید 
✅من از لیوان استفاده کردم شما داخل هر ظرفی که دوست دارید میتونید بریزید و آماده کنید

منبع: maryam.bano400