اگر شماهم عاشق غذاهای تند هستید می توانید پلو مطنجنه هندی که یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار کشور هند است را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم برای پلو مطنجنه هندی:
برنج ۳ پیمانه
روغن دو ق غ
پیازداغ عسلی ۳ ق غ
قیسی زردآلو حدودا هر نفر ۳ تا ۴ عدد
کشمش پلویی شسته شده ۱/۴ پیمانه
گردو خرد شده ۱/۴ پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی خرد شده ۱/۴ پیمانه
نمک فلفل به مقدار لازم
در صورت تمایل گوشت گوسفند یا گوساله و یا مرغ برای همراهی با برنج
طرز تهیه پلو مطنجنه هندی:
برنج را مطابق معمول همیشگی آبکش میکنیم . قیسی ها را شسته و سپس با مقداری کره تفت میدهیم . گردو خرد شده و بعد کشمش را نیز اضافه میکنیم تا تفت بخورند به این مواد نمک و فلفل را اضافه می کنیم. . هنگام دم کردن برنج این مایه را لابلای برنج میپاشیم ودم میکنیم . هنگام سرو روی آن گشنیز خرد شده و برنج زعفرانی می ریزیم .
نکته : در صورت تمایل میتوان آنرا بدون گوشت هم سرو کرد . به همگام همراهی با گوشت , گوشت را بصورت معمول به اندازه دلخواه خرد کرده و با کمی روغن تفت میدهیم و سپس پیاز و گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و تفت میدهیم و بعد با کمی ادویه دلخواه و کمی آب اجازه میدهیم تا بپزد. دربرخی ایالت های هند به آن بادام هندی و بادام بو داده نیز اضافه میکنند . آن را با ماست سرو میکنند . اگر این مایه مطنجنه را به جای لای پلو بعنوان خورش تهیه کنند به آن خورش مطنجن میگویند