پودینگ توت فرنگی
مواد لازم پودینگ توت فرنگی

شیر
۲ لیوان
توت فرنگی له شده
۱/۲ لیوان
نشاسته
۲ قاشق غذا خوری
آرد
۲ قاشق غذا خوری
شکر
۵ قاشق غذا خوری
خامه صبحانه
۴ قاشق غذا خوری
گلاب
۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه پودینگ توت فرنگی
 
زمان تهیه ۱۰دقیقه
زمان پخت ۲۰دقیقه
۱
ابتدا شیر، آرد ، نشاسته و شکر را هم میزنیم تا یکدست بشه. بعد روی حرارت قرار میدیم.
۲
روی حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا ته نگیره. وقتی شروع کرد به غلیظ شدن، توت فرنگی له شده و خامه صبحانه و گلاب رو اضافه میکنیم.
۳
هم چنان هم میزنیم تا وقتی که به غلظت دلخواهمون برسه. بعد توی ظرف های دلخواهمون میریزیم و اجازه میدیم تا خنک بشه.
۴
اگه خواستین قالبی درست کنید، در مرحله دوم ۴ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین اضافه کنید.