امروز میخوایم پیتزا سه سوته با ماهیتابه بپزیم خمیر ۳ دقیقه ای بدون ورز و راحت.. برای هر کس که شام فوری میخواد
سس پیتزا:
ریحان ۵۰ گرم
گوجه ۵ تا ( ۳۷۰ گرم)
نمک ، فلفل ، آویشن
دو حبه سیر
خمیر پیتزا:
آرد یک پیمانه
روغن یا کره آب شده یک ق غ
بکینگ پودر نصف ق چ
شیر ولرم یک لیوان ( ۱۹۰ گرم)
شکر ۱ ق چ
نمک نصف ق چ
تخم مرغ یک عدد
شیر ، تخم مرغ ، نمک و شکر رو با همزن کمی بزنید . بعد روغن بریزید و ارد و بکینگ پودر رو با الک اضافه کنید .
نکته: غلظتش باید کمی سفت تر از مایع پنکیک باشه .نباید خیلی شل باشه که مثل کِرِپ در بیاد.
ماهیتابه رو چرب و داغ کنید و مایع رو روش بریزید بذارید با شعله کم خوب بپزه روش رو با چنگال چندتا سوراخ بزنید.
دو طرفش رو با شعله کم و در بسته خوب بپزید مغز پخت شه.
حالا سس ، پنیر پیتزا و و هر چی دوست دارید روش بریزید حتما هم از قبل همه رو بپزید
ویدئو از maaryam.jaberi