اول مقدار مواد:
خمیر مایه :۱ق چ یا ۳ گرم
شکر : ۱ ق غ یا ۱۵ گرم
آب :۱۰۰ گرم یا نصف لیوان (۱/۲ پیمانه)
روغن : ۲ ق غ
آرد :۱۸۰ گرم (تقریبا یک و نیم لیوان)
یک لیوان آرد ۱۲۵ گرم
نمک : ۱/۴ ق چ
این دفعه بهتون می گم میزان آرد رو کم و زیاد نکنید و همین شکلی مواد رو مخلوط و خمیر رو درست کنید🥰من از آرد مهبد استفاده کردم
برای مواد پیتزا من گوشت و کالباس و قارچ و زیتون زدم ،نوع مواد و مقدار پنیر پیتزا کاملا به خودتون بستگی داره.
آخر سر هم آویشن زدم😉
شعله پخش کن رو بزارید تا کامل داغ بشه.
ماهی تابه رو با کره کامل چرب کنید تا پیتزا بهش نچسبه .تو فیلم نشون دادم چقدر راحت پیتزا از تابه برداشته شد.
درب ماهی تابه رو بندید (می تونید دم کن هم استفاده کنید ) و بزارید روی شعله پخش کن،رو شعله کوچک و حرارت متوسط ،ده دقیقه دیگه حرارت رو کم کنید.
بعد از نیم ساعت درب تابه رو باز کنید(زود تر باز نکنید) و زیر پیتزا رو نگاه کنید اگه حس کردید پخته شعله رو خاموش کنید.🌹
بسته به حرارت شعله و ضخامت تابه زمان پخت فرق می کنه من نیم ساعت پختم.
اگه تو فر بپزید حدود ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه تو فری که از قبل داغ هست بپزید.
با این مقدار تقریبا یه پیتزا به قطر ۲۶ تا ۲۸ سانت خواهید داشت🌹
امیدوارم درست کنید و نهایت لذت رو ببرید.
منبع: mahsa.foodplus