مواد تهیه این پیتزای خوشمزه برای هر نفر:
پپرونی یا کالباس: ۵ ورق
سس گوجه: ۲ قاشق
پنیر پیتزا: ۱/۲ پیمانه
نان تافتون : ۱ عدد
ادویه ها:
نمک
فلفل
آویشن
خلال دندون

طرز تهیه سس:
میتونید از سس کچاپ هم استفاده کنید
برای تهیه سس ۴ عدد گوجه رو پوره کنید و بریزید توی تابه که گرما ببینه
بهش نمک،فلفل،آویشن، ریحون تازه یا خشک اضافه کنید و اجازه بدید که آب گوجه ها گرفته بشه، حتما بچشید که ادویه ها مناسب باشه

حالا ازین سس برای کف نون استفاده کنید
+ اول از وسط نون یک برش بزنید و بعد مقداری سس بزنید
+ پنیر پیتزا
+ پپرونی، کالباس، یا (مرغ یا گوشت چرخکرده که از قبل پختید) اضافه کنید
+ بصورت یک قیف بستنی بپیچید و با خلال دندون فیکس کنید
+ داخل یک ماگ بزارید و بزارید داخل فر
+ دما ۲۵۰ درجه، ۵ دقیقه حرارت از پایین و ده دقیقه حرارت از بالا بدید تا پنیر آب بشه.

منبع: پویان اسماعیل زاده