تقدیم نگاه ارزشمند شما میکنم 🤗
آموزش این غذای ترکی و بسیار جذاب رو 🙏
مواد لازم ✏️👇
💢 برای خمیر 💢
آرد حدودا ۷ پیمانه = ۷ لیوان دسته دار فرانسوی
مخمر ……………… ۷ گرم = حدودا ۱ ق.غ
شکر ……………….. ۱ و نیم ق.غ
نمک ……………….. ۱ ق.غ
شیر ……………….. ۱ لیوان
آب ………………… ۱ و نیم لیوان
.
💢 برای مواد گوشتی 💢
گوشت ……………. ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه ای …….. ۲ عدد
گوجه …………….. ۲ عدد
پیاز ……………….. ۱ عدد
سیر ……………….. ۲ عدد
جعفری ……………. مقداری
نمک و فلفل ………. به مقدار لازم
پودر پاپریکا ……… ۱ ق.غ
پودر آویشن ……… ۱ ث.غ
.
💢 برای رومال 💢
زرده تخم مرغ …… ۱ عدد
ماست ……………. ۱ ق.غ
.
💢 برای فر 💢
دمای ۲۰۰ درجه ، به مدت ۲۵ دقیقه ، چند دقیقه هم برای گریل شدن روی پیده
💢 برای تستر 💢
دمای ۱۸۰ درجه ، به مدت ۲۵ دقیقه ، چند دقیقه آخر هم برای گریل شدن روی پیده
نکته ۱️⃣ :
این خمیر به خورده چسبناک هستش اما اگر خیلی چسبناک بود میتونید مقدار آرد رو زیاد کنید .
نکته ۲️⃣ :
گریل رو تا جایی انجام بدید که قشنگ برشته بشه یه حالت سوختگی طور‌ بگیره
خیلی بهتر میشه 👌
نکته ۳️⃣ :
به من ۱۵ تا چونه داد ، این رسپی برای ۵ نفر کافیه قشنگ 👌
نکته ۴️⃣ :
آب مواد رو نگیرید ، اصل همون آب هستش 🥲👌
منبع: 🆔 : @hassani.delish