مواد لازم:
اسفناج ۷۰۰ تا۸۰۰ گرم
پیاز یک عدد متوسط
فلفل نصف قاشق چای خوری
زردچوبه یک‌سوم قاشق چای خوری
نمک یک قاشق چای خوری
رب انار یا آلوجنگلی
تخم مرغ و کنجد برای رومال

برای خمیر:
آرد ۴۰۰ گرم
یک قاشق غذاخوری خمیرمایه فوری
یک قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق چای خوری نمک
آب یک لیوان فرانسه(دمای معمولی )نیاز به ولرم بودن نیست
روغن یک و نیم قاشق غذاخوری

برای تهیه خمیر:
تمام مواد خشکو میریزیم داخل کاسه یه مقداری مخلوط میکنیم و آبو اضافه میکنیم مخلوط میکنیم و روغنو اضافه میکنیم،دیگه باید حسابی ورز بدید این خمیرو تا صافو یکدست بشه،زمان تقریبی ۱۰ دقیقه تا یک ربع ولی ملاک ما داشتن یه خمیر یکدستیه.
زیرو روی خمیرو حتما چرب کنید ،روشو بپوشونید و بذارید حجم خمیر دو تا سه برابر بشه، زمان تقریبی ۴۵ دقیقه تا یک ساعت ،

برای اماده کردن مواد میانی :
اسفناجو به همراه روغن بریزید داخل تابه تا اب اسفناج خشک بشه مقداری تفت بدید و بذارید کنار
حالا یک پیازو خرد کنید طلایی که شد به همراه رب و فلفل سیاه زردچوبه تفت میکنیم تا خامی رب گرفته بشه
حالا اسفناج پخته شده به همراه نمک ،و رب آلو یا رب انار که دلبخواهه اضافه میکنیم در حد مخلوط شدن هم میزنیم و میذاریم مواد از داغی بیوفته.
خمیرو بعد از اماده شدن (چهل پینج‌دقیقه)به ابعادی که دوست دارید برش بدید،پهن کنید و از مواد بذارید

اگر تو فر میخواهید بپزید:
دمای ۱۸۰ درجه ۱۵ تا۲۰ دقیقه حرارت از بالا و پایین
تو روغن هم میتونید سرخش کنید