فوق العاده خوشمزه و آسون فقط چندتا نکته داره که کپشن رو حتما بخون متوجه میشی
چه موادی لازم داریم؟
شیر ولرم ____سه چهارم پیمانه
آرد سفید قنادی_____ دو پیمانه
زرده تخممرغ _____ دوعدد
بکینگ پودر _____ یک سوم ق چایخوری
کره آب شده ______ ۵۰گرم
پودر خمیر مایه _____دوق چایخوری
شکر ______دو ق چایخوری
نمک _____ یک پنس
روغن ______ به میزان لازم
شکلات تلخ____۱۰۰گرم
خامه صبحانه______ ۱۰۰گرم
نکات
بعد از درست کردن خمیر یک ساعت بهش استراحت بدین تا پف کنه
بعد از قالب زدن هم ۴۰دقیقه زمان بدین تا بیشتر پف کنه
خمیر مایع رو تست کنید تا خراب نباشه قبلش با آب ولرم حتما ولرم باشه (آب داغ خمیر مایع رو خراب میکنه )وکمی شکر مخلوط کنید ده دقیقه زمان بدین تا فعال بشه اگه حباب زد سالم هست نباید بوی ترشیدگی بده
محصولات بخش فروشگاه
۱۲۰,۰۰۰ تومان
ویدئو از cook_fateme