فوق العاده خوشمزه و آسون فقط چندتا نکته داره که کپشن رو حتما بخون متوجه میشی

‎چه موادی لازم داریم؟
‎شیر ولرم ____سه چهارم پیمانه
‎آرد سفید قنادی_____ دو پیمانه
‎زرده تخم‌مرغ _____ دو‌عدد
‎بکینگ پودر _____ یک سوم ق چایخوری
‎کره آب شده ______ ۵۰گرم
‎پودر خمیر مایه _____دو‌ق چایخوری
‎شکر ______دو ق چایخوری
‎نمک _____ یک پنس
‎روغن ______ به میزان لازم
‎شکلات تلخ____۱۰۰گرم
‎خامه صبحانه______ ۱۰۰گرم

‎نکات
‎بعد از درست کردن خمیر یک ساعت بهش استراحت بدین تا پف کنه
‎بعد از قالب زدن هم ۴۰دقیقه زمان بدین تا بیشتر پف کنه
‎خمیر مایع رو تست کنید تا خراب نباشه قبلش با آب ولرم حتما ولرم باشه (آب داغ خمیر مایع رو خراب میکنه )وکمی شکر مخلوط کنید ده دقیقه زمان بدین تا فعال بشه اگه حباب زد سالم هست نباید بوی ترشیدگی بده

ویدئو از cook_fateme