بچه ها اول یه نکته مهم رو تو زولبیا و بامیه بگم بعد بریم سراغ آموزش، بچه ها تا هفت ساعت اصلا روی زولبیا و بامیه رو نپوشونید و گرنه نرم و خمیری میشه، شهد خوب هم تو خمیری نشدن زولبیا بامیه تاثیر داره که باید حتما از شربت با قوام کافی استفاده کنید🌱
با مقدار موادی که برای شربت گفتم چند بار میتونید زولبیا بامیه درست کنید اگر مقدار کمتری می خواید همه مواد رو نصف کنید.
بریم سراغ مواد لازم برای نیم کیلو زولبیا:
نشاسته گل… یک لیوان پر و دو سوم یک لیوان دیگه (۱۶۰ گرم)
ماست پر چرب… یک لیوان فرانسوی سر خالی، حدودا اندازه یک بند انگشت سر لیوان خالی باشه (۱۶۰ گرم)
گلاب… دو قاشق غذاخوری
روغن مایع… دو قاشق غذاخوری
زعفران غلیظ… یک قاشق غذا خوری
آرد قنادی… یکی و نصفی قاشق غذا خوری
خمیرمایع… یکی و نصفی قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر… دو قاشق مربا خوری

مواد لازم برای شربت بار:
آب… دو لیوان
شکر… چهار لیوان
جوهر لیمو… نوک قاشق چایخوری
زعفران…به مقدار لازم
گلاب… یک چهارم لیوان
هل… دو عدد
گلوکز… دو قاشق غذاخوری

برای اینکه یه زولبیا ترد و خوشمزه داشته باشید هیچ کدوم از مواد اولیه را حذف و تغییر ندید🙂

ماست و نشاسته را باهم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا روان و یک دست بشه، گلاب، روغن و زعفران رو اضافه کنید و هم بزنید کامل که مخلوط شد بهش آرد، خمیرمایع و زعفران رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه باید مایعی کاملا غلیظ بدست بیاد سرش رو سلفون بکشید و بزارید ۱۲ ساعت داخل دمای محیط استراحت کنه🤗

بعد ۱۲ ساعت باید حجم مواد دو برابر بشه و برسه اگر هم زدید و دیدید خیلی مواد سفته دو قاشق آب بهش اضافه کنید، مواظب باشید زیاد آب نزنید که خیلی شل بشه و بعد مواد رو داخل جای سس بریزید و داخل روغن داغ داغ با حرارت خیلی کم هر مدل که دوست دارید مواد رو بریزید، زولبیا زیاد نیاز به سرخ کردن نداره وقتی دو طرفش سرخ شد سریع داخل شهد ولرم رو به داغ بندازید و بعد یک دقیقه از شهد خارج و داخل صافی بزارید تا شهد اضافیش خارج و نوش جان کنید🙂

مواد زولبیا باید وقتی داخل روغن ریختید سریع پف کنه و بالا بیاد اگر دیدید این اتفاق نیفتاد که اگر دقیق پیش برید حتما این اتفاق میوفته نصف قاشق جوش شیرین بهش اضافه کنید🤗
منبع: faezeh__food