مواد لازم برای مربا پوست پرتقال
به ازای چهار تا پرتقال متوسط
و ی لیمو ترش متوسط
دویست گرم شکر
نصف لیوان اب
نصف لیوان اب پرتقال
و رنده پویت لیمو یک عدد به ازای چهارتا پرتقال
فیله پرتقال ی دونه
فیله گوشت لیمو بدون پوست نصفه لیمو
ی دونه چوب دارچین کوچیک و ی بادیان ستاره ای که البته زدنش کاملا سلیقه ای
اول نمک‌مال میکنیم پوستشو که اون مواد شیمیایی و واکس میوه کاملا ازش،خارج بشه بعد میشوریم و خوب خشک میکنیم بعد خیییلی نازک پوست میگیریم که به روزنه ها برسه و اون بخش سفیدش که پکتین داره و حاوی ژلاتین طبیعی که باعث گس و تلخ شدن مرباس گرفته بشه بعد من کوچلو کوچلو به نخ کشیدم شما میتونید خلال کنید من به ازای چهار تا پرتقال ی لیمو از رنده پوستش استفاده کردم و از نصفه گوشت لیمو و ی پرتقال فیله فیله کردم و داخل مربام استفاده کردم راستی پوستهای پرتقال ی نیم ساعت داخل شوک اب یخ بندازید اون تلخیرو کاملا میگیره و نیازی به جوشوندن نیست در نهایت فیله های پرتقال و لیمو و پوستهای پرتقال رو داخل قابلمم میچینم و لایه به لایه شکرمو میریزم و نصف لیوان اب و نصف لیمو اب خود پرتقال اضافه میکنم با ی تیکه چوب دارچین و ی تیکه بادیان ستاره و رو شعله ملایم‌میزارم تا قوام بیاد کلا چهل تا پنجاه دقیقه زمان میبره فیله پرتقال و لیمو عطر و طعم بی نظیری میده
فوق العادس
ی بار امتحان کنید عاشقش میشید ❤🌹
منبع: @basaligheha