مواد لازم برای حدودا ۶-۷ عدد کاپکیک:
🥚تخم مرغ ۲ عدد
🥄وانیل نوک ق چ
🥣شکر نصف لیوان
🥛شیر یا آب دو سوم لیوان (با شیر خوشمزه تره)
🥣روغن مایع نصف لیوان
🥡آرد سفید یا شیرینی پزی ۱ لیوان سر خالی
🥄بیکینگ پودر ۱ ق غ پُر
🍫پودر کاکائو ۳ ق غ
🔸همه مواد همدمای محیط باشن.
🔻طرز تهیه:
زیر قابلمه شعله پخش کن بذارین، داخلش یه جسم فلزی مثل سه پایه یا رینگ فلزی یا… بذارین، دربشو با دمکنی بپوشونین و بذارین رو حرارت ملایم ۱۵ دقیقه گرم شه.
آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو ۳ بار الک کرده و کنار بذارین.
تخم مرغ، شکر و وانیل رو با همزن ۷-۸ دقیقه بزنین تا کرم رنگ و کشدار شه، با همزن دستی هم میشه اما بیشتر زمان میبره. بهش شیر و روغن اضافه کنین و در حد مخلوط شدن هم بزنید. ترکیب آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر الک شده رو طی ۲-۳ مرحله اضافه کرده و با همزن دستی یا لیسک در یک جهت هم بزنین.
داخل لیوان یکبار مصرف کاغذی بریزین و حدود نصف لیوان رو پر کنین، زیاد پر نکنین که پف میکنه و میریزه بیرون. بذارین داخل قابلمه ۳۰-۵۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزه، بعد از ۳۰ دقیقه با خلال دندون چک کنین اگه کیک بهش نچسبید یعنی پخته. برای من حدود ۵۰ دقیقه زمان برد، بستگی به جنس قابلمه داره، داخل قابلمه با جنس روی یا تفلون زودتر میپزه.
🔻بذارین کامل خنک شه بعد لیوانشو ببرین و به آرومی جدا کنین وگرنه ممکنه به لیوان بچسبه.
🔻توت فرنگی با اینکه خوشمزه ترش میکنه اما بهتره استفاده نکنین، چون داخل #کیک ته نشین میشه و یکم سخت از لیوان خارج میشه. اگه استفاده کردین حتما بذارین کیک کامل خنک شه بعد از لیوان با احتیاط جدا کنین.
🔻داخل فری که از قبل یک ربع گرم شده توی قالب #کاپ_کیک یا کپسول های کاپ کیک هم میتونین بذارین با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه. (بستگی به دمای فرتون داره خودتون چک کنین)
منبع: @sama.diy
چطور 7 عدد کاپ کیک ساده بپزیم؟
محصولات بخش فروشگاه
۸۹,۷۵۰ تومان