یک خوراکی جذاب که قدیم ترها خیلی از جاهای ایران بوده اما حالا دیگه کمتر میشناسنش جالبه که هنوز یک خوراکی پرطرفدار باغ دارهای شهر زیبای اقلید در استان فارس است.
چِنگال یا چنگمال با نان داغ معروف به نان چهار سنگی درست میشه در واقع ترکیب نان تازه و روغن محلی و شیره انگوره که برای باغدارهای قدیمی اقلید یک غذای کامله و چون با دست حسابی چنگ می خورده به چنگمال یا چنگال معروف شده، مردم اقلید موقع تفریح و کار در باغ ها آماده کردن چنگال بهانه خوبی برای دورهمی و خوردن یک میان وعده عالیه.

از صفحه «دور نیست»