براتون ۲ تا آموزش فوق‌العاده آوردم 😊👌
برای عزیزانتون هم بفرستید ، اگر هم دوست داشتید ذخیره کنید تا بعدا بتونید درست کنید .

مواد لازم ✏️👇
💢 چیز کیک 💢
بیسکوییت پتی پور ……………. ۱۵۰ گرم
کره ……………………………… ۱۵۰ گرم

+ کره زیاد نیست ؟؟؟
میتونید از کره گیاهی استفاده کنید هم ارزون تر هستش هم ارزون تر 😂 خودمم همین کارو کردم
پور کرم کارامل ………………… ۱ بسته
شیر …………………………….. ۱ لیوان
خامه صبحانه ………………….. ۲۰۰ گرم
پنیر خامه ای ………………….. ۲۰۰ گرم
+ پنیر خامه ای نمک داره که
_ ببینید چون اتفاقا نمک داره میگم خامه ای باشه ولی به طور کلی سلیقه ای هستش ، چیز کیک برای اینکه طعمش بالانس بشه و یه طعم شوری و شیرینی جذابی به وجود بیاد به نظرم خامه ای بهتره اما اگر با طعم شوری حال نمیکنید ، از پنیر ماسکارپونه استفاده کنید ، نمک نداره .
پودر قند ……………………….. ۲ ق.غ سر پر
پودر ژلاتین ……………………. ۳ ق.غ
آب سرد ……………………… یک چهارم پیمانه
💢 سس کارامل 💢
شکر ……………………………. ۱۲۰ گرم
آب ……………………………… ۲۵ گرم
کره …………………………….. ۴۰ گرم
خامه صبحانه …………………. ۹۰ گرم
نکته ۱️⃣ :
چیز کیک حداقل ۶ ساعت داخل یخچال باید بمونه تا قشنگ ببنده ، اگر میخواید قسمت پنیری حالت ژله ای پیدا نکنه و مقداری شل تر باشه ، می تونید از مقداری پودر ژلاتین یک قاشق کم کنید .
نکته ۲️⃣ :
میتونید از کاراملی که آموزش دادم در داخل قسمت پنیری هم استفاده کنید .
نکته ۳️⃣ :
تا یک هفته داخل یخچال میمونه این سس کاراملی ، فقط یادتون باشه چون کره داره مقداری می‌بنده ، برای استفاده بعدی مقداری دما بدید که به حالت سس در بیاد.

منبع: @hassani.delish