کارامل شکلاتی برای فیلینگ کاپ کیک و کیک هاتون غوغا میکنه 😋
به عنوان یک سس خوشمزه برای کیک های عصرونه هم عالیه 😍
خامه صبحانه ۱۸۰ گرم
کره ۳۰ گرم
شکلات سکه ای۴۰ گرم
شکر ۸۰ گرم
♦️شکر باید با حرارت کم ذوب بشه
♦️کره و خامه رو روی بخار آب جوش بزارین داغ بشه روی حرارت مستقیم نزارین
♦️کف تابه نباید نازک باشه از تابه ای استفاده کنین که کفش ضخیم باشه
♦️من از شکلات تلخ استفاده کردم شما میتونید از شکلات شیری یا سفید هم استفاده کنید
♦️موقع اضافه کردن کره وخامه حرارت کم باشه با حوصله هم بزنین تا شکر کامل حل بشه
♦️تا یک هفته داخل یخچال میتونید نگهداری کنید
منبع: @shiriin.kadeh