کشک کدو یکی از غذاهای سنتی کرمان است که شباهت زیادی به کشک و بادمجان دارد. در ادامه با طرز تهیه کشک کدوی کرمانی آشنا میشوید.
کشک کدو یکی از غذاهای کرمان است. برای تهیه این غذا به مواد زیر نیاز دارید.
مواد لازم برای تهیه کشک کدوی کرمانی
کدو سبز: یک کیلوگرم
پیاز: ۲ عدد
سیر: ۶ حبه
کشک غلیظ: ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
گردو به مقدار دلخواه
نمک، فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و نعنا خشک به مقدار کافی
طرز تهیه کشک کدوی کرمانی
۱- برای تهیه ابتدا کدوها را به صورت ورقهای خرد و در یک تابه مناسب سرخ کنید.
۲- سپس پیازها را رنده درشت کنید یا به صورت خلالی خرد و با سیر خرد شده ستا جایی سرخ کنید که به اصطلاح سبک شود و تغییر رنگ دهد.
۳- بعد از سرخ شدن کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آنها بیفزایید.
۴- در مرحله بعد نعنا خشک را اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس کدو های خرد شده را با گوشتکوب بکوبید و به مخلوط سیر و پیاز و نعنا اضافه و مخلوط کنید.
۵- سپس کشک را با کمی آب اضافه کنید تا خوب با مواد ترکیب شود، بعد از آن مغز گردو را هم به تابه اضافه کنید. هر وقت غذا خوب جا افتاد و آب کشک کشیده شد زیر اجاق را خاموش کنید.
۶- کشک کدو را میتوانید مانند کشک بادمجان با پیاز داغ، نعنا داغ، سیر داغ و گردو تزئین کنید و با نان میل کنید.
۷- برخی نیز چند کدو را از وسط دو نیم و سرخ میکنند؛ سپس مواد بالا را داخل شکم آنها پر و سپس در ظرفی مناسب تزیین میکنند.