کلافوتی یه نوع دسر فرانسویه که ترکیبیه از میوه در کنار مخلوطی که شبیه به فلن هست.

به شکل سنتی با گیلاس درست میشه اما میشه انواع مختلفش رو درست کرد. برعکس اسمش که شاید برامون زیاد آشنا نباشه، طعم آشنایی داره و درست کردنش هم خیلی ساده و کم دردسره و در نهایت دسر خیلی خوش طعمی میشه.

مواد لازم
🔸شیر ۱پیمانه
🔸تخم مرغ درشت ۳ عدد
🔸آرد نصف پیمانه
🔸کره ۲۵ گرم
🔸وانیل نوک ق،چ
🔸رنده پوست لیمو ۱ق،چ
🔸خامه صبحانه نصف پیمانه 
🔸شکر نصف پیمانه 
🔸گیلاس به اندازه ظرف مورد نظر 
🔸شکر حدود ۲ق،غ

نکات مهم
🔸فررو از ۱۵ دقیقه قبل گرم کنید برای پخت درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۴۰ دقیقه بافت این دسر نرم و لطیفه همین که روی دسر تغیررنگ داد و با سیخ چوبی امتحان کردین و یه کوچولو مایع به سیخ چسبید امادست
🔸این دسر رو باید حتما داغ داغ میل کنید 
🔸ماندگاری تا ۱۸ ساعت داخل ظرف دربسته
🔸قبل از میل کردن حتما گرم کنید
🔸حتما کف ظرفتون کیپ کیپ گیلاس بچینید

ویدئو از  doonyafood