مواد لازم:
۲کیلو لوبیا سبز
۸ ق غ نمک
۳ کیلو گوجه فرنگی
طرز تهیه :
برای کنسروی کردن لوبیا سبز ، گوجه فرنگی ها رو خوب پوره کنید با پوست و یا بدون پوست تو کیفیت نهایی تاثیری نداره ، اگر دستگاه میکسر ندارید میتونید که رنده کنید ولی پوست جدا کنید .
لوبیا سبز ها رو بعد پاک کردن بشویید ( چرا چون آب داخل لوبیاها نره و لوبیا پلاسیده نشه ) بعد چند ساعت که کاملا خشک شد به هر اندازه ای که دوست دارید خرد کنید .
بریزید داخل قابلمه و پوره گوجه فرنگی رو بریزید روش ، نمک اضافه کنید ، شعله رو روشن کنید یکی دو دقیقه با شعله کم ، بعد زیر شعله رو زیاد کنید تا گوجه فرنگی ها خوب آب بندازند ، اجازه بدهید که لوبیاها ده الی پانزده دقیقه با گوجه فرنگی ها بپزه ، حواستون باشه زیاد نپزید .
بعد بریزید داخل شیشه ها ، درشو سریع ببندید ، شیشه ها رو برعکس بگذارید داخل اب جوش و ۱۵ دقیقه بجوشونید ،بعد بزارید روی سطح صاف و ۲۴ساعت زمان بدین بدون اینکه بهشون دست بزنید یا تکون بدین.
بعد ۲۴ساعت اگر مشتی نداشت و در شیشه ها یه کوچولو حالت تو فرنگی نداشت یعنی همه چی روبه راه بردارید و به صورت صاف بزارید داخل کابینت
در ضمن بامیه هم میتونید به این روش آماده کنید
نکته:
حتما درب شیشه هارو بجوشونید و خشک کنید و هنگام بستن شیشه ها اطراف شیشه با دستمال تمیز پاک کنید چرا چون فاسد نشه .
نکته:
حتما بعد اینکه درب کنسرو باز کردین بقیه کنسرو داخل یخچال نگهداری کنید .
به مدت ۲ روز ماندگاری داره اگر بیشتر بخوایید بمونه فریز کنید
نکته :
میزان گوجه و لوبیا رو میتونید برعکس هم بکنید یعنی ؛ ۳ کیلو لوبیا ۲ کیلو گوجه
منبع: sanam.cook