حتی میشه گفت که انصافا غذای آسونی نیست، اما کسانی که عاشق آشپزی هستند، درست کردن غذاهای پیچیده رو بیشتر دوست دارند. 
توی این پست طرز تهیه یک کوفته خاص به اسم کوفته برنجی با بلدرچین رو بهتون آموزش میدیم تا بپزینش و آخر هفته‌تون رو باهاش تکمیل کنید.😉
📍بهمون بگین تا حالا شده کوفته هاتون زمان پخت وا بره؟!🤦🏻‍♀️
فکر می‌کنید اشکال کار کجا بوده؟
مواد لازم (برای تهیه کوفته برنجی با بلدرچین):
گوشت چرخ‌کرده (مخلوط گوسفند و گوساله): ۴۰۰ گرم
برنج: ۱ پیمانه (معادل ۱۶۰ گرم)
لپه: ۱/۲ ۱ پیمانه (معادل ۲۲۵ گرم)
استاک گوشت: ۱۰ پیمانه (معادل ۲۵۰۰ میلی‌لیتر)
آلو خورشی: ۲۰۰ گرم
تخم‌مرغ: ۱ عدد
سیر (کوبیده‌شده): ۲ حبه (معادل ۱۰ گ)
پیاز (رنده و آب‌گرفته‌شده): ۱ عدد (معادل ۱۴۰ گرم)
سبزی (پاک و خردشده): ۱۲۰ گرم
رب گوجه‌فرنگی: ۶۰ گرم
زعفران (ساییده و حل‌شده در آب): ۱/۴ پیمانه (معادل ۴۰ میلی‌لیتر)
ادویه مخصوص (پودرشده): ۲ قاشق چای‌خوری (معادل ۶ گرم)
ادویه کاری (پودرشده): ۱ قاشق چای‌خوری(معادل ۳ گرم)
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده): به میزان لازم
پیازداغ: ۱ پیمانه (معادل ۴۰ گرم)
بلدرچین (درسته): ۱ عدد (معادل حدود ۷۰۰ گرم)
زیره سبز (پودرشده): ۱/۲ قاشق چای‌خوری (معادل ۱/۵ گرم)
رب انار: ۲ قاشق سوپ‌خوری (معادل ۴۰ گرم)
مغز گردو (نیم‌کوب‌شده): ۱ پیمانه (معادل ۱۶۰ گرم)
زرشک (شسته و خشک‌شده): ۱/۲ پیمانه (معادل ۳۳گرم)
کره: ۲ قاشق سوپ‌خوری (معادل ۳۲ گرم)
آرد گندم: ۲ قاشق سوپ‌خوری (معادل ۱۸ گرم)
گل محمدی: ۱/۲ ۱ قاشق چای‌خوری(۴/۵ گرم)
نعناع‌داغ: مقداری برای تزیین 
روغن مایع (مخصوص سرخ‌کردن): به میزان لازم
منبع: sanazsania