مواد لازم:
۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد پیاز رنده شده
۲ حبه سیر رنده شده
جعفری ریز خرد شده
۴ قاشق غذاخوری آرد سوخاری
۱ عدد تخم مرغ
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده
۱ قاشق چایخوری زیره
۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه
مواد سس
۲ حبه سیر رنده شده
۲ قاشق غذاخوری روغن
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۳ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
۱.۵ لیوان آب
نمک، آویشن و فلفل
مواد دیگر👇
۳ عدد بادمجان ورقه ای خرد شده
فلفل سبز
گوجه فرنگی
سیخ چوبی

طرز تهیه:
تمام مواد کوفته را در ظرف مناسبی بریزید و ۵ تا ۶ دقیقه ورز دهید و ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید،سپس از مواد کوفته مقداری بردارید و کف دستتان شکل دهید،بادمجان ها را ورقه ای برش دهید و به مدت ۲۰ دقیقه در آب نمک گذاشته سپس آب را تخلیه کنید و کامل خشک کنید سپس کوفته ها را در روغن خیلی کم سرخ می کنیم تا دو طرف آن ها سرخ شوند(نیازی به پخت کامل آن نیست)بادمجان ها را در همان ماهیتابه سرخ کنید تا نیم پز شوند،برای سس، روغن را در یک قابلمه گرم کنید،سیر رنده شده را اضافه کرده و تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و کمی تفت دهید و در نهایت پوره گوجه ، آب و ادویه ها را اضافه کنید هم بزنید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید کوفته و بادمجان های آماده شده را به سیخ چوبی بکشید و کف ظرف پخت مخصوص فر بچینید بعد سس گوجه فرنگی را روی آنها بریزید و روی ظرف را با کاغذ روغنی مرطوب بپوشانید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید سپس کاغذ روغنی را بردارید و دوباره به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه بپزید،نوش جان

منبع: ashpaziy_khalagh